2011-ųjų viršūnės

Na, topai, ta prasme. Kažkaip tik nesinori man šiemet skelbti tų nominacijų ir rinkti iš jų nugalėtojų, kaip darydavau praėjusiais metais, nes kai kurie dalykai, nors ir priskiriami tai pačiai kategorijai, tiesiog nepalyginami ir viskas. Tai aš tokią lakonišką vientisą apžvalgą čia sukurpsiu, kad būtų kitąmet ką pasiskaityt, ir viskas.

Metai prasidėjo nuo mano organizuotų mergaitiškų vakarėlių serijos, buvo taip šilta, jauku ir smagu, pradėjau gaminti kosmetiką ir dabar vienintelis gatavas produktas, kurį perku parduotuvėje, yra šampūnas, paskui vos ėmus šilti orams patraukėme sodybon, kurioj šiemet praleidau nepaprastai daug laiko, savaitėlę su keliom išimtim teko ir vienai ten, apsuptai miškų ir naktimis stogan bumsinčių obuolių, pagyventi. Paskui buvo šiltos graikiškos atostogos Kose, su nuostabiai skaniais valgiais, tobulu oru ir ugnikalnių krateriais, tada Bliuzo naktys – pilnavertės, kaip visuomet, įskaitant šuolį gumomis į baimės įveikimo viršūnę, gimtadieniai sodyboje su tiek daug žmonių, kad net nesitikėjom kažkaip, Juodkalnijoje pusryčiavau balkonuose virš jūros ir kalnuose virš debesų, Juodkrantėje su šeima lydėjom saulę.

2011-ųjų viršūnės

Skaičiau šiemet sąlyginai nedaug – iš viso 23 knygos, 7131 puslapis – vidutiniškai gaunasi po 2 knygas arba 600 puslapius per savaitę, maža to, nieko įspūdingo ir sielą giliai sukrėtusio taip ir neperskaičiau, nors rinkausi knygas tokias jau atseit laiko patikrintas, bet labiausiai įsiminė Richard‘o Dawkins‘o Dievo iliuzija.

2011-ųjų viršūnės

Beveik visą savo metų muziką išklausiau automobilyje, kur last.fm‘as neįdiegtas, tai oficialios statistikos skaičių neturiu, bet man atrodo, kad dažniausiai grotuve sukosi Club 8, Beirut ir The National kompaktai.

2011-ųjų viršūnės

Filmų šiemet peržiūrėjau nemažai, palyginus su ankstesniais metais, tarp jų buvo gerų ir prastų, bet va jei reikėtų keletą įvardinti – niekaip pavadinimų nepasakyčiau. Ar tai reiškia, kad visgi nieko įspūdingo?

2011-ųjų viršūnės

Apskritai šie metai buvo nuostabūs, viskas sekėsi gerai – darbai ėjosi, mašiniukas važiavo, o aš šypsojausi sau laiminga mane supantiems patiems geriausiems žmonėms pasaulyje, tik gal du tokius nemalonius incidentus atsimenu – kaip pirštas buvo tiek nenormaliai užpūliavęs, kad net operuot reikėjo ir kaip vagys niekšai sodyboj išdaužė langą ir pavogė mano mylimojo gamintą alų. O visu kitu laiku aplinkui kibirkščiavo stebuklai ir tikiu, kad kitąmet bus dar geriau!

2011-ųjų viršūnės

Facebook komentarai
Kokia tavo reakcija?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Hits: 3

1 komentaras

Prisijunkite prie diskusijos ir pasakykite mums savo nuomonę.

Liūtas
2012 01 01 | 13:39

Smagu, kai kiti laimingi. 🙂

Palikti atsakymą