Apie maistą ir laimę

2014-04-30

Ne paslaptis, kad maistas mūsuose vartojamas ne tik alkiui numalšinti ir pilvą prikimšti, bet atlieka ir kitas funkcijas – net kelias į vyro širdį, sakoma, eina per skrandį. Neseniai pildžiau tokį klausimyną apie emocijų sąsajas su valgymo įpročiais ir susimąsčiau, koks maistas man labiausiai siejasi su laime. Braškės su grietinėle? Pieno ir ledų kokteilis? O gal visgi kepiniai? Keksiukai (vien jau šio pavadinimo negaliu ištarti nenusišypsojusi), tortas, pica, karštas obuolių pyragas, šviežiai kepta duona?

Beje, noriu pasidžiaugti, kad neseniai startavo smagus projektas Kepinių akademija, kurio pamokose labai aiškiai ir tiksliai parodoma, kaip paruošti skirtingo tipo tešlas, kas man, specialių kulinarijos mokslų nebaigusiai šeimininkei, labai aktualu, nes vien iš aprašymo kartais negali suprasti, kas ir kaip.

Ta proga norėjau ir Tavęs, miela skaitytoja ar brangus skaitytojau, paklausti – koks maistas, patiekalas ar produktas Tau asocijuojasi su laime? Ką valgai, kai jautiesi laiminga(s), į ką rankos pačios tiesiasi, kai laimės per mažai ir norisi susigrąžinti tą malonią būseną?

Prizas

Kad būtų smagiau, vienam iš komentatorių, išrinktam burtų keliu, padovanosiu Kepinių akademijos įsteigtą prizą – margarino Vilnius ir silikononės kepimo formos rinkinį, kad namuose dar dažniau kvepėtų laimingais dalykais! Tavo atsakymo lauksiu iki penktadienio, gegužės 2 d., 15 val. Tai kaip?

5 komentarai (-ų)

Pasisakyti

RSS šaltinis šio įrašo komentarams